Hadeland Ride og Kjøreklubb

Hadeland Ride og Kjøreklubb

Sakspapirer til årsmøtet 10. juni

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 3. Jun 2020

Vedlagt følger sakspapirer til årsmøtet onsdag 10. juni, på Landbanen, kl. 19.00. Av hensyn til å kunne planlegge smitteverntiltak anmoder vi om at de som har tenkt å delta på møtet gir beskjed til styret på forhånd. 


Vel møtt! 


Hilsen styret 

Årsberetning 2019_endelig.pdfReviderte vedtekter for HRK 2020.docxOrganisasjonsplan HRK_2019.docxAktivitetsplan HRK 2020.docxForretningsorden til årsmøte 2020.docxDagsorden til årsmøte 2020.docx Styrets innstilling til ny valgkomite HRK 2020.docxHRK valg 2020.docxHRK REGNSKAP 2019.xlsx


0 Kommentar

Ny dato for årsmøte blir 10. juni!

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 27. Mai 2020

Det vises til tidligere innkalling til årsmøte i HRK og senere utsettelse grunnet Koronaviruset. Ny dato for årsmøte blir 10. juni på Landbanen. Agenda med årsrapport - og orientering om hvilke smitteverntiltak som vil gjelde for møtet - kommer en uke før møtet. Eventuelle saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende innen utløpet av 3. juni. 

Vel møtt!


0 Kommentar

Årsmøte og middag er utsatt på grunn av Koronaviruset!

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 12. Mar 2020

Kjære alle medlemmer i HRK! 

Koronaviruset brer om seg og dette preger også rideklubbens aktivitet. idrettsforbundet har besluttet at all aktivitet skal avlyses og fristen for å avholde årsmøte er utsatt til 15. juni. Vårt årsmøte med middag den 20. mars blir derfor utsatt. Ny innkalling kommer! 

I mellomtiden - når alle må sitte inne og se inn i sin egen sjel - kan dere finne frem bilder fra året som har gått og sende dem til styret! Skriv på hvem som er bildet (sørg for at den avbildede synes det er greit å bli formidlet videre i rideklubben), hvem som har tatt bildet og hvilken anledning det er tatt. Vi ser om vi kan få pyntet litt ekstra på årsrapporten! 


Hilsen for styret i HRK 

Sigrid Redse Johansen


0 Kommentar

Årsmøte og middag på Sanner hotell!

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 21. Feb 2020

Årsmøtet for Hadeland ride- og kjøreklubb avholdes på Sanner hotell fredag 20. mars. Umiddelbart etter årsmøtet blir det middag! Hold av datoen - innkalling kommer senere. 

På årsmøtet skal det også kåres hvem som er årets HRK-er for 2019. Alle medlemmer inviteres og oppfordres til å nominere en person de mener har gjort en særlig innsats for klubben og hestesporten i 2019. Nominasjoner kan sendes til styret@hadelandrideklubb.no 

Forslag til saker som skal opp på årsmøtet og nominasjoner til årets HRK-er (med begrunnelse for nominasjonen) må være sendt styret innen fredag 6. mars 2020.

Vel møtt til årsmøte og hestefest!


0 Kommentar

INVITASJON TIL DRESSURKURS LØRDAG 18 JANUAR OG KLUBBSTEVNE I DRESSUR SØNDAG 19 JANUAR

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 20. Okt 2019

DRESSURKURS HVINDEN HESTESENTER LØRDAG 18. JANUAR

Kurset starter kl 11:00, med felles lunsj. Ta med matpakke.  Deretter blir det ridning i grupper, 

med mulighet for å ri gjennom program. Instruktør: Bassa. Påmelding:  https://no.surveymonkey.com/r/2VBRKFW


KLUBBSTEVNE HVINDEN HESTESENTER SØNDAG 19. JANUAR

 Stevnet starter kl. 10:00 

Påmeldingen skal inneholde følgende informasjon; navn på rytter, navn og NRYF sportsid på hest/ponni samt hvilke klasser ekvipasjen skal ri. 

NB: Påmelding skal skje via denne lenken for å bli registrert: 

https://no.surveymonkey.com/r/2VBRKFW

Påmeldingsfrist:  15. Januar kl. 18:00 

Stevneavgifter: Kontant betaling eller Vipps. Ved kontant betaling, ta med eksakt beløp. 

Stevneplass og baneforhold: ridehus, oppvarming i puljer. Det er mulig å varme opp ute på grusbane hvis været tillater. 

Overdommer: Minna M. Hernandez 

Vi minner om at alle må utvise forsiktighet og ta hensyn ved ferdsel på stevneplassen. All parkering skal skje på parkeringsplassen nedenfor stallen. Ingen bilkjøring opp til ridehuset! Alle skal rydde opp etter seg, ta opp møkk etter hesten sin og fjerne fôrsøl. 

Dagoppstalling: Ta kontakt med Bassa, tel 413 39 150 

Kontaktperson for stevnet: Kristin Madsen, tel 950 72 558 

HRK forbeholder seg retten til endringer. Endelige startlister legges ut i FB-gruppa til HRK senest 17. januar kl. 22.

 Enkel kiosk m/litt mat og drikke. 

Lisenser og vaksine: Alle hester/ponnier må ha hestepass og være registrert i NRYF hesteregister. Pass vises i sekretariatet før hest/ponni tas ut av henger. Vaksinasjon iht KR1. Rytter skal medbringe medlemskort eller kvittering på betalt medlemskap i HRK.

Det er ikke krav om Grønt kort på klubbstevne, men vi minner om at rytter/ansvarlig person må ha kjennskap til NRyF konkurransereglement, Se: https://www.rytter.no/stevnestart/reglement/

 Klasser: 

1Ryttertestklasse, valgfritt program fra LD til MB, se: https://www.rytter.no/grener/dressur/ryttertester/ryttertester-program/ Sløyfer kr 80,-

 2LC:1 (gavepremier)kr 100,- 

3LB:1 (gavepremier)kr 100,- 

4LA:1 (gavepremier)kr 100,- 

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG STEVNEDAG PÅ HVINDEN!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline