Årets HRK'er

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 21. Feb 2014

Nye statutter for årets HRK'er ble vedtatt på årsmøtet i 2013.  En pris for et HRK medlem som har gjort et fremskritt det siste året.  Deles ut på årets årsmøte.


STATUTTER:
Et fremskritt kan være så mye.  Det kan gjelde en rytter/kusk eller en annen person som har vært med til hjelp for å nå nye mål.  Fra en som aldri har ridd før og kommet i gang siste året, eller en konkurranserytter som har steget i klassene.  
En som har gjort fremskritt med en ny hest, en som har gjort noe ekstra eller en som bare viser  stor interesse til å lære mer og komme videre i sin gren.
Prisen er tenkt som en påskjønnelse for en person som det siste året har lagt ned en jobb, strekt seg litt videre, kommet litt lengre og nådd nye mål.  Det skal ikke gå etter å regne opp antall startende stevner eller vinnende rosetter.  En fremskritt kan være på alle plan

For å finne alle som fortjener prisen for 2013 er vi ute etter forslag fra dere alle. Send inn ditt forslag med en liten begrunnelse til hadeland.rideklubb@hotmail.no innen 20. mars



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.