Følg "Best i mest" - også på hest - på NRK3 Super i høst

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 2. Sep 2013

HRK rytter, Ole Fredrik Hvinden-Haug er en av deltakerne i programmet. 

Følg "Best i mest" - også på hest - på NRK3 Super i høst


Serien starter lørdag 14. september kl 18.30 på NRK Super.  Lørdag 19. oktober sendes hesteprogrammet. 

Foto: Stine Løvmo Lie/NRK

Best i mest er en serie hvor ti ungdommer (99-modeller) som er blant de beste i landet i hver sin idrett, møtes og konkurrerer i hverandres idretter. Serien består av ti programmer som skal gå på NRK Super hver lørdag kl 18:30 fra og med 14. september. Deltakerne er fem jenter og fem gutter som representerer både lagidretter og individuelle idretter. 

Èn av dem er rytteren Ole Fredrik Hvinden-Haug som representerer grenen Mounted games. 

De ti ungdommene bor sammen og blir gode venner gjennom serien. Vi blir kjent med dem mens de tar den ene utfordringen etter den andre. Tør alle å ta salto fra 5-meteren? Hvordan skal det gå med den som må være keeper på ishockeylaget? Er det trygt å hoppe når man aldri har stått på snowboard før? Hvor mange ganger kan man bli kastet av hesten før man gir opp? Og klarer alle de ti deltakerne å delta i alle ti konkurransene? 

I hvert program lærer altså deltakerne en ny idrett og hver episode avsluttes med en konkurranse hvor det deles ut poeng. I tillegg til å være en allsidig idrettsutøver må man ha andre kvaliteter for å nå helt i opp. Til slutt sitter vi igjen med en vinner, - den som er best i mest. 


Stine Løvmo Lie/NRK


Hentet fra www.rytter.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.