Hadeland Ride og Kjøreklubb

Hadeland Ride og Kjøreklubb

Anne Marthe vant Bryk vintercup

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 9. Mai 2009

  Anne Marthe Myhre Erlandsen og hesten Freddie vant sin klasse 1,00 m og vant dermed BRYK vintercup i samme klasse :-) Foto: privat

Finalen i BRYK vintercup ble arangert av Hønefoss og Ringerike ridklubb på Hønefoss 18.-19. april. Her startet Anne Marthe i kl. 1, 00 m med bedømmelsen Feil&Stil eller Norsk Ridestandar som det også kalles. I konkurranse med 45 andre ryttere vant hun klassen, og tok dermed med seg seieren i vintercupen i 1, 00 m klassen.

Anne Marthe hadde nettopp kastet krykkene etter et fall på stevne/trening i Ullensaker 3 uker før dette stevnet så det står respekt av denne presentasjonen!!!

Anne Marthe har hatt sin fullblodshest, Freddie i ett år nå, og dette er en ekvipasje som trives sammen. Anne Marthe drar jevnlig til Ullesaker hvor hun rir for Anne-Cahtrine Sælleg, og det har helt klart hjulpet for nå viser ekvopajsen gode resultater. For de som ikke kjenner til Anne-Cahtrine så er hun flere ganger Norgesmester i feltritt, NM gull lag. Hun har også bronsemedalje fra Nordisk i feltritt for lag, og deltatt på unghest VM med sin hest Alladin H + mange flere gode plasseringer! Anne Marthe har med andre ord fått en av Norges beste ryttere som trener :-)

Tone Hvinden-Haug og Lord Dinero endte litt lenger ned på sammenlagt lista i kl. 1, 00 m.

Resultatlister kl. 17 - 1,00 m F&S

Resultater alle klasser

Resultater Vintercup

Vi ønsker ekvipasjene lykke til videre under årets sesong :-)

Ullensaker rideklubb har arrangert D-stevner i sprang bl. a. 18. jan. og 15. mars. Anne Marthe deltok på begge stevnene, mens Tone Hvinden-Haug deltok i mars.

Resultater 18. januar - Resultater 15. mars

Anne Marthe og Freddie under trening. Foto: privat

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline