Nye stevnerapporter:-)

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 16. Jun 2008

Vi er glade for at dere sender inn stevnerapporter. Takk :-)

Julianne Devold og Nalle på stevnet 7. juni. Hestens eier: Trine Sandberg.

En liten rapport fra Trine Sandberg

Er så heldig og være på "treningsleir" på stall Eikeberg hos Julianne Devold. Nalle er jo dressurhest og fersk på terrenghinder, Julianne var sporty og startet han sist helg på Øvre Vang -da hadde hun bare sittet på han en gang på tur - det ble en 2. plass da han gikk altfor fort i terrenget ( 15 tidsfeil) . Han startet på Starum nå på Søndag og da vant han suverent men hele 67,80 % i dressuren og feilfri i terrenget. (knøtte cup - ett sted må man begynne).

Vi var så heldig og fikk heia på Tone og Kemmy også som fikk en flott 3 plass i 90 cm. Jeg og Nalle blir på Gjerdrum til vi har startet vårt første felt stevne. Han er super sterk i terrenget men vi jobber med å finne bremsen . Anbefaler på det sterkeste og reise på feltritt leir hos Julianne i Juni og Juli , hun er superflink til å undervise på alle nivåer .
Hilsen Trine og Nalle
 

Hei, her kommer en liten stevnerapport fra Tone Hvinden-Haug, Kemmy og Dino!

Søndag 8 juni var Kemmy og jeg på Tune trav og ridesenter og startet 90 cm. felt. Kemmy var ikke særlig samarbeidsvillig på formiddagen, men vi fikk allikevel brukbart dressurresultat, 63,6 % og lå på 4. plass etter dressuren. Sprangen fikk vi ikke halt til å klaffe, fikk et stopp og et riv, og med to tidsfeil i tillegg ble det 10 feilpoeng og ramlet langt ned på lista. Etter lunsj var vi klare til terrengdelen, da stemte ting mye besre og vi klarte vår første runde i 90 cm. uten feil på hinder! Veldig fornøyde etter å ha kommet i mål! Det ble dessverre en del tidsfeil, men det var heller ingen i klassen som klarte tiden i den tunge og løse sanden. Det ble kvalifiserende resultat og vi havnet på en 11. plass av 25 startende.

Resultatliste

Lørdag 14. juni skulle Dino til pers i Stall K’s 4 års cup på elitestevne på Nes. 4 års cupen er en bedømming av gangarter, ridbarhet og kapasitet og er åpen for alle registrerte ridehester som fyller 4 år i inneværende kalenderår. Dino er jo ikke så mye trent enda, men var blid og fornøyd med tur til Nes, og var så fin – nyvasket og med fine fletter! Det var bare to startende i klassen, og Dino kom som nr. 2 med 73,6% - godt over kvalifiseringskravet (65%) til finalen som arrangeres under NM i dressur i Kristiansand i august. Det var kjempegøy! Dommerene skrev at han var en oppmerksom, fokusert og ridbar 4-åring med tre gode gangarter - og anbefalte oss å bli med i finalen. Så da blir det langtur i august for Dino, Katrine og meg.

Resultatliste

Søndag 15. juni var det Kemmy sin tur igjen. Vi dro til Starum med planer om å klare den siste kvalifiseringen i 90 felt, silik at vi kan ri 1 m neste stevne. Starum føles som hjemmebane nå som vi har vært der og trent så mye i terrenget, og vi hadde en kjempefin dag til tross for litt uvær midt på dagen. Vi fikk 67,2 % i dressuren og lå på en foreløpig 2. plass, i sprang gikk det om mulig enda dårligere en helgen før på Tune, og vi endte opp med 13 feilpoeng! Kemmy var slett ikke enig med meg om hvordan dette skulle være, og jeg måtte nesten en tur i bakken da hen kastet seg til siden foran et skummelt hinder med vannmatte under…. Heldig vis hadde vi litt å gå på etter dressuren, og lå fortsatt på en foreløpig 3. plass etter sprang. I terrenget var Kemmy helt sjef – kjempemoro å ri når hesten er så ivrig og fornøyd! Grøfter, steinmurer og vannhinder ble forsert i full fart, og vi red i mål uten feilpoeng og med klassens beste tid! Dermed er vi klare for 1 meter felt på Ullensaker 5 juli – hurra! Vi fikk forresten 3. plass og sløyfe i klassen.

Resultatliste

 

Så venter på på rapport fra Kathrine Minge og Mari Morstad som var på dressurstevne i helgen :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.