Lykke til Helene :-)

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 6. Mai 2008

Helene Strøm flyttet i helgen til Danmark for å jobbe med Islandshester. Her sammen med en av hestene hun er ansvarlig for.

Helene Strøm er snart 18 år, og er ivrig islandshestrytter. Denne sesongen og det nærmeste året blir litt annerledes enn hun først hadde tenkt. Hun valgte å "hoppe" av 2. året på videregående etter jul da hun hadde slitt med sykdom i over ett år. For Helene var nok dette lurt, og riktig da det ble for mye med både hest og skolearbeid. Hun har tatt det med ro dette halvåret og ridd sin egen hest Bjørgvin og Visir som hun har hatt på fôr.  Planen var å starte begge hestene under årets konkurransessesong for islandshester.

Men, i midten av april bestemte Helene seg for å søke jobb. Ønsket var å jobbe på Island. Etter leting på div. hestesider i Sverige og Danmark søkte hun på 3 jobber i Danmark og 1 på Island. hun fikk svar fra to steder i Danmark i løpet av 1 døgn og det ble avtalt å komme på besøk. Kort sagt, hun fikk tilbud om begge jobbene, og led litt valgets kval. Samtidig fikk hun svar fra de to siste stedene, men de var da uaktuelle.

Helene valgte å takke ja til jobben hos Julie Christiansen, en av Danmarks og verdens beste ryttere. Her vil Helene har ansvar for å ri, trene og vise salgshestene foruten stallarbeid og fôring. Det blir en tøff, men lærerik tid. Hennes "nye" hjem blir i Nørager, ca 30 km øst for Randers.

Hun har blitt godt mottatt av Julie og "Stjani" som er hennes arbeidsgivere, og har glidd rett inn i sine oppgaver.

GaJu Islandsheste

Vi ønsker deg lykke til Helene!

Utsikten fra leiligheten til Helene. Her går det hopper, og snart kommer det føll...

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.