Sakspapirer til årsmøtet 10. juni

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 3. Jun 2020

Vedlagt følger sakspapirer til årsmøtet onsdag 10. juni, på Landbanen, kl. 19.00. Av hensyn til å kunne planlegge smitteverntiltak anmoder vi om at de som har tenkt å delta på møtet gir beskjed til styret på forhånd. 


Vel møtt! 


Hilsen styret 

Årsberetning 2019_endelig.pdfReviderte vedtekter for HRK 2020.docxOrganisasjonsplan HRK_2019.docxAktivitetsplan HRK 2020.docxForretningsorden til årsmøte 2020.docxDagsorden til årsmøte 2020.docx Styrets innstilling til ny valgkomite HRK 2020.docxHRK valg 2020.docxHRK REGNSKAP 2019.xlsx
Ny dato for årsmøte blir 10. juni!

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 27. Mai 2020

Det vises til tidligere innkalling til årsmøte i HRK og senere utsettelse grunnet Koronaviruset. Ny dato for årsmøte blir 10. juni på Landbanen. Agenda med årsrapport - og orientering om hvilke smitteverntiltak som vil gjelde for møtet - kommer en uke før møtet. Eventuelle saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende innen utløpet av 3. juni. 

Vel møtt!
Årsmøte og middag er utsatt på grunn av Koronaviruset!

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 12. Mar 2020

Kjære alle medlemmer i HRK! 

Koronaviruset brer om seg og dette preger også rideklubbens aktivitet. idrettsforbundet har besluttet at all aktivitet skal avlyses og fristen for å avholde årsmøte er utsatt til 15. juni. Vårt årsmøte med middag den 20. mars blir derfor utsatt. Ny innkalling kommer! 

I mellomtiden - når alle må sitte inne og se inn i sin egen sjel - kan dere finne frem bilder fra året som har gått og sende dem til styret! Skriv på hvem som er bildet (sørg for at den avbildede synes det er greit å bli formidlet videre i rideklubben), hvem som har tatt bildet og hvilken anledning det er tatt. Vi ser om vi kan få pyntet litt ekstra på årsrapporten! 


Hilsen for styret i HRK 

Sigrid Redse Johansen
Årsmøte og middag på Sanner hotell!

Postet av Hadeland Ride og Kjøreklubb den 21. Feb 2020

Årsmøtet for Hadeland ride- og kjøreklubb avholdes på Sanner hotell fredag 20. mars. Umiddelbart etter årsmøtet blir det middag! Hold av datoen - innkalling kommer senere. 

På årsmøtet skal det også kåres hvem som er årets HRK-er for 2019. Alle medlemmer inviteres og oppfordres til å nominere en person de mener har gjort en særlig innsats for klubben og hestesporten i 2019. Nominasjoner kan sendes til styret@hadelandrideklubb.no 

Forslag til saker som skal opp på årsmøtet og nominasjoner til årets HRK-er (med begrunnelse for nominasjonen) må være sendt styret innen fredag 6. mars 2020.

Vel møtt til årsmøte og hestefest!